Szögletes fatálszett 3 részes

Várható kiszállítás 5 napon belül

Háromrészes szögletes fatálszett az igazi vidék és hagyományos, népi hangulat megteremtéséhez. Az ár a teljes szettre vonatkozik. Mindhárom tál lapos, folyadék tárolására nem alkalmas. A nagy tál 35 cm hosszú, 21 cm széles és 2,5 cm vastag. A kis tálak 23 cm hosszúak, 16 cm szélesek és 2,5 cm vastagok.(Ezek bruttó méretek, tehát a peremmel együtt értendők. A perem általában 0,5 cm széles.) A tálak mintázata a fa természetes mintázatát követi, ezért két ugyanolyan mintázatú termék nincsen. Mosogatószeres langyos vízzel tisztítható.

3900 Ft

Ha nincs lehetőség szín vagy minta választására, de egyedi színigény merül fel, akkor a megrendelés véglegesítésekor a Megjegyzések rovatban lehet azt feltüntetni.

Készleten

Termékinfó

EAN

5999036099650

,

Hosszúság

58 mm

.

Szélesség

230 mm

)

Magasság

352 mm

Súly

1300 gramm

A fentiek a termék csomagolt méretét mutatják. Ha ez az információ nem kielégítő, kérjük töltse ki a lenti űrtalpot, és gyorsan válaszolunk.

Írj nekünk!

Kérdésed van egy termékkel, a szolgáltatásunkkal, számlázással vagy szállítással kapcsolatban? Semmi gond. Töltsd ki az űrlapot, és egy munkanapon belül válaszolunk Neked.

POTOMPENZ.HU

0
Kosár
  • No products in the cart.