INTEX Reef Rider búvárszett

Várható kiszállítás 5 napon belül

Felnőtteknek készült búvárszett. Egy maszkot, egy pipát és egy pár békatalpat tartalmaz a szett. A maszk két erős polikarbonát lencsét tartalmaz. Körülötte hipoallergén hőre lágyuló gumi van. Részben ezért, valamint az állítható fejpánt miatt a maszk nagyon kényelmes. A pipát úgy alakították ki, hogy felülről ne kerülhessen bele víz. A talpak polimerből készültek, ezért bírják az erős víz alatti mozgásokat. A nyitott kialakításnak köszönhetően kényelmes a lábnak, és a hátsó pánttal könnyedén személyre szabható. A lábméret 41-44-nek felel meg.

10200 Ft

Ha nincs lehetőség szín vagy minta választására, de egyedi színigény merül fel, akkor a megrendelés véglegesítésekor a Megjegyzések rovatban lehet azt feltüntetni.

Készleten

Termékinfó

EAN

6941057413204

,

Hosszúság

600 mm

.

Szélesség

170 mm

)

Magasság

240 mm

Súly

1410 gramm

A fentiek a termék csomagolt méretét mutatják. Ha ez az információ nem kielégítő, kérjük töltse ki a lenti űrtalpot, és gyorsan válaszolunk.

Írj nekünk!

Kérdésed van egy termékkel, a szolgáltatásunkkal, számlázással vagy szállítással kapcsolatban? Semmi gond. Töltsd ki az űrlapot, és egy munkanapon belül válaszolunk Neked.

POTOMPENZ.HU

0